Forretter

FORRETTER

KOLDE FISKE RETTER:

  1. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
  2. Laksevane m. tomatiseret dressing
    (Lakserulle m. laksemousse)
  3. Varm røget Fejø laks med sauce tatar
  4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
  5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing
    (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  6. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
  7. Tunrose sprøjtet på ananasbund m. tomatiseret dressing
  8. Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
  9. Rejeanretning m. tomatiseret dressing
  10. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
  11. Citonmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
  12. Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  1. Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
  2. Røget laks med forel mousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.

VARME FISKE FORRETTER:

  1. Laksetournedos m. tomatiseret ris,stuvet spinat og vin blanc sauce

KOLDE FORRETTER:

  1. Varm røget andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing (*)
  2. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing
  3. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
  4. Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltet rødløg

VARME FORRETTER:

  1. Vol au vent med høns og asparges

Tillæg på forret pr. couvert.

En * = Dagspris

Er du interesseret i at vide mere om menuerne så klik her!

forretter