FORRETTER
KOLDE FISKE RETTER:
- Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
- Laksevane m. tomatiseret dressing
(Lakserulle m. laksemousse) - Varm røget Fejø laks med sauce tatar
- Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
- Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing
(kold dampet laks m. rejer, asparges) - Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
- Tunrose sprøjtet på ananasbund m. tomatiseret dressing
- Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
- Rejeanretning m. tomatiseret dressing
- Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
- Citonmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
- Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)
KOLDE FISKE-SYMFONIER:
- Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
- Røget laks med forel mousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.
VARME FISKE FORRETTER:
- Laksetournedos m. tomatiseret ris,stuvet spinat og vin blanc sauce
KOLDE FORRETTER:
- Varm røget andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing (*)
- Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing
- Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
- Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltet rødløg
VARME FORRETTER:
- Vol au vent med høns og asparges
Tillæg på forret pr. couvert.
En * = Dagspris
Er du interesseret i at vide mere om menuerne så klik her!