Hovedretter

HOVEDRETTER

OKSEKØD:

  1. Gammeldags oksesteg – langtidsstegt
    Hertil serveres hvide kartofler, sukkerbrunede perleløg, skysauce, ½ tomat m. peberrodssalat og gulerødder
  2. Helstegt oksefilet
  3. Helstegt oksemørbrad (*)
  4. Cognac flamberet oksemørbrad (*)

KALVEKØD:

  1. Kalvesteg stegt som vildt.
    Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce
  2. Kalvesteg stegt m. persille.
  3. Farseret kalvetyksteg m. vårløg, bacon og svampe
  4. Cognacsflamberet kalveculotte
    Flamberes ved bordet
  5. Dijonglaseret kalveculotte
  6. Helstegt kalvekølle
    (min. 30 kuverter)
  7. Helstegt kalvefilet
  8. Dijonglaseret kalvefilet
  9. Helstegt kalvemørbrad (*)
  10. Cognacflamberet kalvemørbrad (*)
    Flamberes ved bordet

SVINEKØD:

  1. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler
    Hertil lys urtesauce
  2. Gammeldags flæskesteg
    Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé, franske kartofler og skysauce
  3. Svinekam stegt som vildt

LAMMEKØD:

  1. Stegt lammeculotte
  2. Lammekølle stegt m. hvidløg

FJERKRÆ:

  1. Faseret kalkunbryst
  2. Gammeldags andesteg
    Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt/sødt, svesker, franske kartofler og skysauce

VILDT:

  1. Stegt vildandebryst (*)
  2. Helstegt dyrekølle (*)
  3. Variation af dyr (*)
    Helstegt dyreryg/ og kølle
  4. Helstegt dyreryg (*)

Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.

TILLÆG på hovedret pr. kuvert:

En * = Dagspris

hovedretter