Buffet på Skovridergaarden

Forslag I

  • BBQ marineret skinkesteg
  • US okse cuvette
  • Flødekartofler
  • Pommes Rissoles
  • Grøntsagstærter
  • Mixed grøn salat med dressing
  • Tomatsalat af cherrytomater
  • Sauce Espagnol
  • Brød, smør og pesto (medfølger ikke ud af huset)

Pris pr. couvert kr. 275,00
(ud af huset kr. 198,00)

Forslag II

  • Rosastegt kalveculotte
  • Svinemørbrad fyldt medflødeost,mandelsplitter
  • Soltørrede tomater og viklet med bacon
  • Tortilla-kartofler, cheddar og hvidløg
  • Tomatiserede krydderkartofler
  • Skude slow – agurk, rødløg, yoghurt og kål
  • Rodfrugt-salat (i perioden 1/10 – 1/4)
  • Salat m. vandmelon, avocado, chili og feta
    (i perioden 1/4 – 1/10)
  • Grøntsags-stænger (ud af huset=grønsagstærte)
  • Bordelaise sauce
  • Brød, smør og pesto (medfølger ikke ud af huset)

Pris pr. couvert kr. 275,00
(ud af huset kr. 198,00)

Vi håber med ovennævnte at have givet Dem nogle idéer, der vil kunne danne grundlag for Deres videre planlægning.

Mulighederne for sammensætninger er store – og skulle der ikke lige netop være det, De havde forestillet Dem – eller skulle De have spørgsmål til ovennævnte, er De selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os igen…

Alle priser er gældende for 2018 og baseret på minimum 20 couverter
– på betaling med dankort, kontanter eller check.