Buffet

Forslag I

  • BBQ marineret skinkesteg
  • US okse cuvette
  • Flødekartofler
  • Pommes Rissoles
  • Grøntsagstærter Mixed grøn salat med dressing
  • Tomatsalat af cherrytomater
  • Sauce Espagnol
  • Brød, smør og pesto (medfølger ikke ud af huset)

Pris pr. couvert kr. 275,00
(ud af huset kr. 198,00)

Forslag II

  • Rosastegt kalveculotte
  • Svinemørbrad fyldt medflødeost,mandelsplitter
  • Soltørrede tomater og viklet med bacon
  • Tortilla-kartofler, cheddar og hvidløg
  • Tomatiserede krydderkartofler
  • Skude slow – agurk, rødløg, yoghurt og kål
  • Rodfrugt-salat (i perioden 1/10 – 1/4)
  • Salat m. vandmelon, avocado, chili og feta
    (i perioden 1/4 – 1/10)
  • Grøntsags-stænger (ud af huset=grønsagstærte)
  • Bordelaise sauce
  • Brød, smør og pesto (medfølger ikke ud af huset)

Pris pr. couvert kr. 275,00
(ud af huset kr. 198,00)