Desserter (Diner Transportable)

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

  • 2. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
  • 3. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vanilleis chokolade og makroner)
  • 4. Vaniljebombe med hindbærsorbet.
  • 5. Tobleronebombe med solbærsoret.
  • 6. Fragelite med jordbæris. Hertil frugtsauce

DESSERTKAGER:

  • 7. Grand Marnier chokoladekage serveret med skovbær sauce.
  • 8. Jordbærtærte med rørt is.
  • 9. Skakbræt med frugter. Hertil rørt is. (Buffet) – min. 25 personer.
  • 10. Rabarberfragilite med kompot af solbær og rabarber
  • 11. Dobbeltbagt chokoladekage med appelsinsorbet

FRUGT:

  • 12. Brændte figner m. ristede mandler, appelsin sorbet, rørt is (*)
  • 13. Chokoladeskal m. frisk frugtsalat, rørt is. (*)
  • 14. Druer i hvidvinsgelé m. makronskum.
  • 15. Jordbær Romanoff (sæson)
  • 16. Nøddekurv m. frisk frugt, appelsinsorbet (*)
  • 17. Cognac og Grand Marnier marinerede druer i chokoladeskal m. rørt is (**)

FROMAGER o.lign.:

  • 18. Hvidvinsgelerand m. grønne figner serveret m. macronskum
  • 19. Contreau fromage på nøddebund m. appelsinsauce.
  • 20. Mandelfromage m. hindbærpuré.
  • 21. Jordbærfromage med chokoladesauce
  • 22. Citronfromage på kransekage og mørdejs bund.
  • 23. Portvinsfromage m. syltede figner og mandler.
  • 24. Mandelbund m. nougatfromage og mangosorbet.
  • 25. Romfromage m. chokolade og nødder på nøddebund.
  • 26. Vanillefromage m. kirsebærsauce.
  • 27. Hvid og mørk chokolademoussé.
  • 28. Orange-chokolademoussè

DIVERSE:

  • 29. Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • 30. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce
  • 31. Ostesalat m.valdnøddedressing
  • 32. Ostelagkage m. skovbær.

TILLÆG på dessert pr. couvert: * = kr. 20,00, ** = kr. 40,00.