Desserter
Desserter (Diner Transportable)
ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:
- 2. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
- 3. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vanilleis chokolade og makroner)
- 4. Tobleronebombe med hindbærsorbet
5. Fragelite med jordbæris
DESSERTKAGER:
- 6. Jordbærtærte med rørt is.
- 7. Skakbræt med bær. Hertil rørt is. (Buffet) – min. 25 personer.
- 8. Rabarberfragilite med hvid chokolade cremé
- 9. Dobbeltbagt chokoladekage med æble sorbet
FRUGT:
- 10. Jordbær Romanoff (sæson)
- 11. Nøddekurv m. frisk frugt, Vanilje is (*)
FROMAGER o.lign.:
- 12. Contreau fromage på nøddeflan m. appelsinsauce.
- 13. Jordbærfromage med chokoladesauce
- 14. Citronfromage
- 15. Nougatfromage. Med æble sorbet
- 16. Romfromage m. chokolade og nødder
DIVERSE:
- 17. Ris a la mande med kirsebærsauce.
- 18. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce
TILLÆG på dessert pr. couvert: * = kr. 20,00, ** = kr. 40,00.