Hovedretter (Diner Transportable)

OKSEKØD:

  • 2. Gammeldags oksesteg. Hertil hvide kartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod, surt og sødt samt citrusgulerødder.
  • 3. Helstegt oksefilet
  • 4.Helstegt oksemørbrad (**)
  • 5. US oksecuvette (*)

KALVEKØD:

  • 6. Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte,
    hvide og brunede kartofler samt vildt sauce
  • 7. Kalvesteg stegt m. persille. 
  • 8. Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon.
  • 9. Kalveculotte.
  • 10. Helstegt kalvefilét
  • 11. Dijonglaseret kalvefilét
  • 12. Helstegt kalvemørbrad (**).

SVINEKØD:

  • 13. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler.
  • 14. Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé samt chips.
  • 15. Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvins-sauce.
  • 16. Svinekam stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce.

LAMMEKØD:

  • 17. Lammeculotte

FJERKRÆ / VILDT

  • 18. Stegt vildandebryst (*)                      
  • 19. Gammeldags andesteg (*)
  • 20. Helstegt dådyrkølle (**)
  • 21. Helstegt dådyrryg (**)

For alle retter – hvor intet andet er anført – medfølger:

1 kartoffel, sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt

TILLÆG på hovedret pr. couvert: * = kr. 40,00, ** = kr. 60,00