Hovedretter (Diner Transportable)

OKSEKØD:

  • 2. Oksehøjreb (rosastegt).
  • 3. Gammeldags oksesteg.
    Hertil hvidekartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod samt citrusgulerødder.
  • 4. Oksesteg med bordelaisesauce.
  • 5. Oksefilet – rosastegt. Hertil peberbearnaise Sauce.
  • 6. Helstegt oksemørbrad (**). Hertil Madeira Sauce.

KALVEKØD:

  • 7. Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte,
    hvide og brune kartofler samt vildt sauce
  • 8. Kalvesteg stegt m. persille. Hertil skysauce.
  • 9. Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon. Hertil skysauce.
  • 10. Rosastegt kalveculotte. Hertil Calvados Sauce.
  • 11. Kalvefilét – rosastegt. Hertil pernod/fersken Sauce
  • 12. Dijonglaseret kalvefilét – rosastegt. Hertil let sennepfløde Sauce.
  • 13. Calvadosmarineret kalvefilét – rosastegt. Hertil Calvados Sauce.
  • 14. Helstegt kalvemørbrad (**).

SVINEKØD:

  • 15. Svinemørbrad farseret m. pesto og hakkede oliven. Hertil Sauce Toscana.
  • 16. Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt,
    ½ æble med gelé samt chips.
  • 17. Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvins-sauce.
  • 18. Glaseret hamburgerryg. Hertil asparges Sauce.
  • 19. Fersken farseret svinemørbrad med bacon. Hertil Martini/fersken Sauce.

LAMMEKØD:

  • 20. Lammeculotte stegt med hvidløg. Hertil Mint sauce.

FJERKRÆ:

  • 21. Stegt perlehønebryst (*)
  • 22. Gammeldags andesteg (*)
  • 23. Sprængt røget glaseret and (*)
  • 24. Sprængt gåsebryst (**)

VILDT:

  • 25. Stegt vildand (½ pr. couvert)
  • 26. Stegt fasanbryst (**)
  • 27. Helstegt dådyrkølle (**)
  • 28. Helstegt dådyrryg (***)

For alle retter – hvor intet andet er anført – medfølger:

1 kartoffel samt 3 slags garniture – sæsonbestemt

TILLÆG på hovedret pr. couvert: * = kr. 20,00, ** = kr. 40,00, *** = dagspris