Julefrokost ud af huset

Julefrokost ud af huset

Forret:

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Æg og tomat
  • Lune karry sild

Hovedret:

  • 1 tartelet m. høns i asparges
  • Flæskesteg med rødkål og surt
  • Skinkemedaljon m. bløde løg og skysauce

Dessert:

  • Ris a la mande med kirsebær-sauce

Pris pr. couvert: 159 kr.

Tillægsretter

  • Fiske-filét m. remoulade Kr. 15,00
  • Varmrøget laks Kr. 25,00
  • Leverpostej m. bacon og champignon Kr. 15,00
  • Æbleflæsk Kr 25,00
  • Grønlangkål m. skinke, medister, brunede kartofler og rødbeder Kr. 40,00
  • Oste-anretning (2 slags ost + friskskåret frugt) Kr. 30,00
  • Forskellige slags brød og smør Kr. 20,00