Stegt Flæsk ad libitum

Alle fredage i oktober 2020 kl. 18.00

Så bliver det ikke bedre. Sprød stegt flæsk, kartofler og en god persillesovs! Vi byder på stegt flæsk ad libitum, spis hvad du kan. Der følger en lille fadøl med i prisen.

Underholdning v/ Jimmy Pinarbarsi kl. 19.30-21.30.

Pris: kun 168 kr. pr. kuvert (tilmelding er nødvendig)

Mortens Aften

Tirsdag 10. November 2020 fra kl. 17.00

Mortens aften inviterer Skovridergaarden på lækker andesteg fra kl. 17 i restauranten.

Forret: Gravad laks m. rævesovs. Kyllingerilette m. syltede løg og trøffelmayo.
Hovedret: Gammeldaw’s andesteg m. æbler, svesker, brune og hvide kartofler, rødkål og sauce.
Desserttallerken: Vælg mellem: Gammeldaw’s æblekage eller bagte blommer m. æblesorbet, hvid chokolade og mandelkrokant.

2 retter: 298 kr.
3 retter: 325 kr.

Reservation er en god idé.

Julefrokost på Skovridergaarden

I perioden 13. november - 23. december 2020 fra kl. 17.00

Kom og hold julefrokost hos Skovridergaarden.
Fra kl. 17 i perioden serverer vi en lækker 8 retters menu, som med sikkerhed vil bringe jer i julestemning.

Menuen inkluderer sild-fisk, lune retter, ost og ris a la mande.

Pris: 335 kr. pr. person (Reservation er nødvendig)

Utraditionel julefrokost

I perioden 13. november - 23. december 2020 fra kl. 17

Har du lyst til at prøve at servere lidt anderledes julefrokost for dine gæster, så forkæl dig selv og dine gæster med denne spændende menu.

  • Skoven’s lune sild – sildefilét paneret i havregryn med Dijon og dild
  • Kryddermarinerede Christiansøsild serveret med rå æggeblomme og hakket rødløg
  • Blinis med laksesalat
  • Kyllingerilette med trøffelmayonaise og syltede rødløg
  • Lammeculotte med grøntsagssaute
  • Braiseret svinebryst med coleslaw
  • Røget svinecarpaccio med basilikumpesto og mozzarella
  • New York cheesecake med hindbærgel
  • Bagt brie med honning, mandler og rosmarin
  • Brød: Rugbrød, maltbrød og olivenbrød med ost

Pris: 428 kr. pr. pers. (Reservation er nødvendig)