Møde- og konferencelokaler

Har din virksomhed brug for at booke møde- og konferencelokaler?

Hos Skovriddergaarden tilbyder vi møde- og konferencelokaler, som De enten kan benytte til længere eller kortere dagsmøder med eller uden overnatning. Derfor tilpasser vi løsningen Deres formål, så det matcher mødets omfang.

Vi har sammensat fem forskellige mødepakker til vores lokaler, der har vist sig at være succesfulde i forbindelse med både møder, konferencer, kursus og teambuilding.

I alle vores pakker sørger vi gerne for projektor, whiteboard og flipover, som står frit til rådighed undervejs i Deres møde, konference eller kursus.

Derudover tilbyder vi forfriskninger og velsmagende retter til pauserne, hvor deltagerne får rum til at reflektere over måske vigtige informationer og beslutninger.

Møde- og konferencelokaler med plads til fordybelse

Vi fra Skovriddergaarden ønsker at give Dem det bedste grundlag for et succesfuldt møde eller konference. Derfor sørger vi altid for lokaler, der er ryddelige og indrettet bedst muligt for Deres samtaler og muligvis aktiviteter.

Med en masse ny viden får hovedet også brug for pauser til at bearbejde de mange beskeder. Vores lokaler er placeret midt i rolige naturomgivelser, hvor De frit kan gå en tur og nyde den friske luft.

Derudover er Skovriddergaarden tæt placeret på golfbaner, der giver Dem mulighed for at afrunde mødet eller konferencen med en hyggelig stund i fællesskab med de andre deltagere.

møde- og konferencelokaler