Forretter
Forretter (festarrangement)
FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:
- 2. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
- 3. Laksesvane m. tomatiseret dressing (lakserulle m. lakse-moussé)
- 4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
- 5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
- 6. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
- 7. Tunrose sprøjtet på ananasbund, tomatiseret dressing
- 8. Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
- 9. Rejeanretning m. tomatiseret dressing
- 10. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
- 11. Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
- 12. Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)
KOLDE FISKE-SYMFONIER:
- 13. Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
- 14. Røget laks med forelmousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.
VARME FISKE FORRETTER:
- 15. Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce
KOLDE FORRETTER:
- 16. Varm røgert andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing(*)
- 17. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
- 18. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
- 19. Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltede rødløg
VARME FORRETTER:
- 20. Vol au vent med høns og asparges
Tillæg på forret pr. couvert.
En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00