Forretter (festarrangement)

FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:

  • 2. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, dressing
  • 3. Fersk røget laks m. lunrøræg og sauteret spinat
  • 4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks. Hertil dilddressing.
  • 5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  • 6. Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce vetre
  • 7. Røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. dilddressing
  • 8. Varmrøget lakserilette, m. syltede løg, semidried tomater
  • 9. Lynstegt kammusling m. syltet blomkål samt blomkålspuré (**)
  • 10. Krabbeterrin, tomatconcasse og avocado creme
  • 11. Tunmousse på frisk ananas. Hertil tomatiseret dressing
  • 12. Rejecocktail m. tomatiseret dressing

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  • 13. Varmrøget laks, laksetatar på crouton samt kyllinge-soufflefars med røget laks og dilddressi.
  • 14. Røget laks med forelmousse, laksetatar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med
    scampireje.

VARME FISKE FORRETTER:

  • 15. Kokkens fisketallerken bestående af:
    ristet havkat, indbagt rødtunge m. løg/champignon, vin blanc sauce
  • 16. Indbagt laks m. Estragon sauce
  • 17. Laksetournedos m. Hummer sauce
  • 18. Kartoffelblinis m. fersk røget laks og purløgsdressing
  • 19. ½ gratineret hummer (**)
  • 20. Ristet havkat m. hummerhaler i filodej m. vilde ris, friterede urter, vin blanc sauce
  • 21. Bagt torsk på safran risotto m. æbler og krydderurter
  • 22. Dampet hellefisk viklet i parmaskinke. Hertil friteret skorzonnerrod og rødvins glace.

KOLDE FORRETTER:

  • 23. Cæsar salat
  • 24. Røget andebryst m. dijondressing
  • 25. Serranoskinke anrettt på sprød salat. Serveres med svampe-hindbær vinaigrette.
  • 26. Unghaneroulade med tomatrelish. Serveres med gulerodstappanade.
  • 27. Varmrøget andebryst glaceret med anis og appelsin. Anrettet på æble/aspargessalat.
  • 28. Frisk ananas m. hønsesalat og bacon
  • 29. Honning melon m. røget kalkunbryst
  • 30. Røget dyrekølle m. sennep vinagrette, sprødt rugbrød og feta

VARME FORRETTER:

  • 31. Vol au vent med høns og asparges
  • 32. Svampe bruchetta
    Svamperagout på toastet brød anrettet med stegte champignons og revet parmasan.
  • 33. Asparges Mousseline (sæson maj/juni) (***) serveres med butterdejs-snitter

Tillæg på forret pr. couvert.

En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00
Tre *** = dagspris