Forretter

FORRETTER

KOLDE FISKE FORRETTER:

  1. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
  2. Varm røget laks med sauce tatar
  3. Laksemedalje med krebsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
  4. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing
    (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  5. Citonmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
  6. Røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
  7. Varmroget lakserilette m. syltede løg, semidried tomater
  8. Lynstegt Kammusling m. syltet blomkål samt blomkålspuré (*)
  9. Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
  10. Tunmousse på frisk ananas m. tomatiseret dressing
  11. Rejecocktail m. tomatiseret dressing

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  1. Varmrøget laks, laksetatar på crouton samt kyllinge-soufflefars med røget laks og sauce verte
  2. Røget laks m. forelmousse, laksetatar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler, pyntet med scampireje m. sauce verte.

VARME FISKE FORRETTER:

  1. Kokkens fisketallerken bestående af: ristet havkat, rødtunge m. løg/champignon og vin blanc sauce
  2. Indbagt laks m. estragon sauce
  3. Laksetournedos m. hummer sauce
  4. Kartoffelblinis m. fersk røget laks og purløgsdressing
  5. 1/2 gratineret hummer (*)
  6. Ristet havkat m. hummerhaler i fillodej, vilde ris, friterede urter, vin blanc sauce
  7. Bagt torsk på Safran risotto m. æbler og krydderurter
  8. Dampet hellefisk viklet i parmaskinke m. friteret skorzonerrod og rødvinglace

KOLDE FORRETTER:

  1. Cæsarsalat
  2. Røget andebryst m. dijondressing
  3. Serranoskinke anrettet på sprød salat, serveres m. svampe-hindbær vinaigrette
  4. Unghaneroulade m. tomatrelish, serveres m. gulerodstappanade
  5. Varmrøget andebryst glaseret m. anis og appelsin, anrettet på æble/aspargessalat
  6. Frisk ananas m. hønsesalat og bacon
  7. Honningmelon m. røget kalkunbryst
  8. Røget dyrekølle m. sennep vinaigrette på sprødt rugbrød og feta

VARME FORRETTER:

  1. Vol au vent med høns og asparges
  2. Svampe bruchetta. Svamperagout på toast, anrettet m. stegte champignons og revet parmesan
  3. Asparges Mousseline (sæson, maj/juni) (*) serveres med butterdejs-snitter

Tillæg på forret pr. kuvert.

En * = Dagspris

Er du interesseret i at vide mere om menuerne så klik her!

forretter