Forretter (festarrangement)

FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:

  • 2. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
  • 3. Laksesvane m. tomatiseret dressing (lakserulle m. lakse-moussé)
  • 4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
  • 5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  • 6. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè  og lakserogn m. sauce verte
  • 7. Tunrose sprøjtet på ananasbund, tomatiseret dressing
  • 8. Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
  • 9. Rejeanretning m. tomatiseret dressing
  • 10. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
  • 11. Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
  • 12. Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  • 13. Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
  • 14. Røget laks med forelmousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.

VARME FISKE FORRETTER:

  • 15. Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce

KOLDE FORRETTER:

  • 16. Varm røgert andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing(*)
  • 17. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
  • 18. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
  • 19. Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltede rødløg

VARME FORRETTER:

  • 20. Vol au vent med høns og asparges

Tillæg på forret pr. couvert.

En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00