Forretter
Forretter (festarrangement)
FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:
- 2. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, dressing
- 3. Fersk røget laks m. lunrøræg og sauteret spinat
- 4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks. Hertil dilddressing.
- 5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
- 6. Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce vetre
- 7. Røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. dilddressing
- 8. Varmrøget lakserilette, m. syltede løg, semidried tomater
- 9. Lynstegt kammusling m. syltet blomkål samt blomkålspuré (**)
- 10. Krabbeterrin, tomatconcasse og avocado creme
- 11. Tunmousse på frisk ananas. Hertil tomatiseret dressing
- 12. Rejecocktail m. tomatiseret dressing
KOLDE FISKE-SYMFONIER:
- 13. Varmrøget laks, laksetatar på crouton samt kyllinge-soufflefars med røget laks og dilddressi.
- 14. Røget laks med forelmousse, laksetatar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med
scampireje.
VARME FISKE FORRETTER:
- 15. Kokkens fisketallerken bestående af:
ristet havkat, indbagt rødtunge m. løg/champignon, vin blanc sauce - 16. Indbagt laks m. Estragon sauce
- 17. Laksetournedos m. Hummer sauce
- 18. Kartoffelblinis m. fersk røget laks og purløgsdressing
- 19. ½ gratineret hummer (**)
- 20. Ristet havkat m. hummerhaler i filodej m. vilde ris, friterede urter, vin blanc sauce
- 21. Bagt torsk på safran risotto m. æbler og krydderurter
- 22. Dampet hellefisk viklet i parmaskinke. Hertil friteret skorzonnerrod og rødvins glace.
KOLDE FORRETTER:
- 23. Cæsar salat
- 24. Røget andebryst m. dijondressing
- 25. Serranoskinke anrettt på sprød salat. Serveres med svampe-hindbær vinaigrette.
- 26. Unghaneroulade med tomatrelish. Serveres med gulerodstappanade.
- 27. Varmrøget andebryst glaceret med anis og appelsin. Anrettet på æble/aspargessalat.
- 28. Frisk ananas m. hønsesalat og bacon
- 29. Honning melon m. røget kalkunbryst
- 30. Røget dyrekølle m. sennep vinagrette, sprødt rugbrød og feta
VARME FORRETTER:
- 31. Vol au vent med høns og asparges
- 32. Svampe bruchetta
Svamperagout på toastet brød anrettet med stegte champignons og revet parmasan. - 33. Asparges Mousseline (sæson maj/juni) (***) serveres med butterdejs-snitter
Tillæg på forret pr. couvert.
En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00
Tre *** = dagspris