FORRETTER
KOLDE FISKE FORRETTER:
- Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
- Varm røget laks med sauce tatar
- Laksemedalje med krebsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
- Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing
(kold dampet laks m. rejer, asparges) - Citonmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
- Røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
- Varmroget lakserilette m. syltede løg, semidried tomater
- Lynstegt Kammusling m. syltet blomkål samt blomkålspuré (*)
- Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
- Tunmousse på frisk ananas m. tomatiseret dressing
- Rejecocktail m. tomatiseret dressing
KOLDE FISKE-SYMFONIER:
- Varmrøget laks, laksetatar på crouton samt kyllinge-soufflefars med røget laks og sauce verte
- Røget laks m. forelmousse, laksetatar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler, pyntet med scampireje m. sauce verte.
VARME FISKE FORRETTER:
- Kokkens fisketallerken bestående af: ristet havkat, rødtunge m. løg/champignon og vin blanc sauce
- Indbagt laks m. estragon sauce
- Laksetournedos m. hummer sauce
- Kartoffelblinis m. fersk røget laks og purløgsdressing
- 1/2 gratineret hummer (*)
- Ristet havkat m. hummerhaler i fillodej, vilde ris, friterede urter, vin blanc sauce
- Bagt torsk på Safran risotto m. æbler og krydderurter
- Dampet hellefisk viklet i parmaskinke m. friteret skorzonerrod og rødvinglace
KOLDE FORRETTER:
- Cæsarsalat
- Røget andebryst m. dijondressing
- Serranoskinke anrettet på sprød salat, serveres m. svampe-hindbær vinaigrette
- Unghaneroulade m. tomatrelish, serveres m. gulerodstappanade
- Varmrøget andebryst glaseret m. anis og appelsin, anrettet på æble/aspargessalat
- Frisk ananas m. hønsesalat og bacon
- Honningmelon m. røget kalkunbryst
- Røget dyrekølle m. sennep vinaigrette på sprødt rugbrød og feta
VARME FORRETTER:
- Vol au vent med høns og asparges
- Svampe bruchetta. Svamperagout på toast, anrettet m. stegte champignons og revet parmesan
- Asparges Mousseline (sæson, maj/juni) (*) serveres med butterdejs-snitter
Tillæg på forret pr. kuvert.
En * = Dagspris
Er du interesseret i at vide mere om menuerne så klik her!