Serveres som Buffet (min. 25 couverter, ellers tillægges der 10% pr. couvert.)
Forslag I
- Mini vol au vent med tunmousse
- Blinis med creme fraiche, hakket rødløg og stenbiderrogn
- Brød crouton med serrano skinke og bruchetta fyld
Pris pr. couvert kr. 135,00
Forslag II
- 2 slags minisandwich
- 2 slags canapé
- Serrano skinke med melon
- Butterdejssnegle med krydderfars
- Ostestænger
Pris pr. couvert kr. 175,00
Forslag III
- Laksetatar med vagtelæg
- Let stegt sushitun med vinaigrette og peber relish
- Svamperagout på crouton med trøffel og revet parmesan
- New York strip med bearnaise mayonaise og cornichon
- Unghaneroulade med gulerodstapenade
- 2 slags ost efter eget valg
- 2 slags hjemmebagt brød og 2 slags pesto
Pris pr. couvert kr. 318,00