Reception – åbent hus

Serveres som Buffet (min. 25 couverter, ellers tillægges der 10% pr. couvert.)

Forslag I

  • Mini vol au vent med tunmousse
  • Blinis med creme fraiche, hakket rødløg og stenbiderrogn
  • Brød crouton med serrano skinke og bruchetta fyld

Pris pr. couvert kr. 135,00

Forslag II

  • 2 slags minisandwich
  • 2 slags canapé
  • Serrano skinke med melon
  • Butterdejssnegle med krydderfars
  • Ostestænger

Pris pr. couvert kr. 165,00

Forslag III

  • Laksetatar med vagtelæg
  • Let stegt sushitun med vinaigrette og peber relish
  • Svamperagout på crouton med trøffel og revet parmesan
  • New York strip med bearnaise mayonaise og cornichon
  • Unghaneroulade med gulerodstapenade
  • 2 slags ost efter eget valg
  • 2 slags hjemmebagt brød og 2 slags pesto

Pris pr. couvert kr. 298,00