Julefrokost

Menu:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomat
Røget Laksesalat
***
1 tartelet m. høns i asparges
Flæskesteg med rødkål og surt
Medaljonbøf m. a la creme
***
Risalamande med kirsebær-sauce

 Kr. 198,00 pr. kuvert

Tillægsretter:

Fiskefilét m. remoulade (*Fiskefilét og brunede kartofler 5-10 min. i varm ovn.) Kr. 30,00
Varmrøget laks  Kr. 40,00
Leverpostej m. bacon og champignon Kr. 20,00
Æbleflæsk Kr. 25,00
Grønlangkål m. skinke, medister, *brunede kartofler og rødbeder Kr. 50,00
Oste-anretning (2 slags ost + friskskåret frugt)  Kr. 40,00
Forskellige slags brød og smør  Kr. 30,00

 

Kontakt os for bestilling, eller ved spørgsmål.