Menu:
Marinerede sild med karrysalat, æg og tomat
Lune karrysild
***
1 tartelet m. høns i asparges
Flæskesteg med rødkål og surt
Medaljonbøf m. a la creme
***
Risalamande med kirsebær-sauce
Kr. 198,00 pr. kuvert
Tillægsretter:
Fiske-filét m. remoulade (*Fiske-filét og brunede kartofler 5-10 min. i varm ovn.) | Kr. 30,00 |
Varmrøget laks | Kr. 35,00 |
Leverpostej m. bacon og champignon | Kr. 15,00 |
Æbleflæsk | Kr. 25,00 |
Grønlangkål m. skinke, medister, *brunede kartofler og rødbeder | Kr. 40,00 |
Oste-anretning (2 slags ost + friskskåret frugt) | Kr. 40,00 |
Forskellige slags brød og smør | Kr. 25,00 |
Kontakt os for bestilling, eller ved spørgsmål.