Julefrokost

Menu:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomat
Lune karrysild
***
1 tartelet m. høns i asparges
Flæskesteg med rødkål og surt
Medaljonbøf m. a la creme
***
Risalamande med kirsebær-sauce

 Kr. 198,00 pr. kuvert

Tillægsretter:

Fiske-filét m. remoulade (*Fiske-filét og brunede kartofler 5-10 min. i varm ovn.) Kr. 30,00
Varmrøget laks  Kr. 35,00
Leverpostej m. bacon og champignon Kr. 15,00
Æbleflæsk Kr. 25,00
Grønlangkål m. skinke, medister, *brunede kartofler og rødbeder Kr. 40,00
Oste-anretning (2 slags ost + friskskåret frugt)  Kr. 40,00
Forskellige slags brød og smør  Kr. 25,00

 

Kontakt os for bestilling, eller ved spørgsmål.