Overnatning i Nakskov hos Hotel Skovridergaarden

Velkommen til Skovridergaarden, det perfekte sted for en overnatning i Nakskov, uanset om De søger et kort eller langt ophold. Vores hyggelige indkvartering nær Nakskov er perfekt til at udforske Lollands attraktioner og smukke natur. Nyd roen i vores hyggelige værelser og oplev lokal gæstfrihed.

Online booking Ring til os

Overnatning på hyggelige værelser

Vi har 20 komfortable værelser til rådighed, inklusive 14 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser, hvilket gør os til et ideelt valg for enhver type overnatning i Nakskov. Vores tilbud spænder fra de perfekte rammer for en familieudflugt til en romantisk get-away eller et hyggeligt enkeltværelse, der passer til Deres individuelle behov.

På Skovridergården i Nakskov er det vigtigt for os, at Deres overnatning er både hyggelig og rar. Derfor har vi sikret, at alle værelser er røgfri og møbleret med et behageligt indeklima. Hvert værelse er pænt indrettet og udstyret med alle nødvendige møbler samt opbevaringsmuligheder, så De kan føle Dem hjemme og nyde Deres ophold i fulde drag.

Værelserne

  • Alle værelser er røgfri
  • Gratis WiFi til rådighed for alle gæster
  • Morgenbuffet er altid inkluderet i prisen
  • Ekstra opredning 200 kr.

Festrabat på overnatninger

Står De over for at skulle afholde et arrangement hos os? Som gæst ved et arrangement hos Skovridergaarden i Nakskov tilbyder vi en særlig festrabat på værelser for alle deltagere – på den måde behøver Deres gæster ikke at rejse langt for at komme ‘hjem’ fra arrangementet.

Værelser med rabat

  • Dobbeltværelse med  morgenmad 1195 kr.
  • Enkeltværelse med morgenmad 835 kr.
  • Ekstra opredning med morgenmad 200 kr.

Ved større selskaber, har vi mulighed for flere værelser, i samarbejde med nærliggende hotel.

Ønsker De mere information om selskaber med overnatning i Nakskov, kan De læse mere her: Selskab med overnatning.

Book en overnatning i Nakskov

Har De spørgsmål, eller ønsker De at booke en overnatning i Nakskov? Uanset hvad det drejer sig om, står vi klar til at hjælpe Dem og besvare alle Deres spørgsmål fra mandag til lørdag i tidsrummet kl. 17.00 til 21.00. Alt De skal gøre, er at kontakte os på tlf. 54 92 03 55eller skrive en mail til os på Hotel@skovridergaarden.dk – Vi glæder os til at høre fra Dem.

Online booking Ring til os

overnatning lolland