Desserter

Vil du gerne vide mere om hvad vi kan tilbyde dig af desserter? Så led ikke mere – Læs herunder for at se hvilke lækre desserter vi kan lave for dig!

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

  1. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
  2. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vaniljeis chokolade og makroner)
  3. Tobleronebombe med hindbærsorbet
  4. Fragelite med jordbæris.

DESSERTKAGER:

  1. Jordbærtærte med rørt is.
  2. Skakbræt med bær. Hertil rørt is. (Buffet) – min. 25 personer.
  3. Rabarberfragilite med hvid chokoladecremé
  4. Dobbeltbagt chokoladekage med æblesorbet

FRUGT:

  1. Jordbær Romanoff (sæson)
  2. Nøddekurv m. frisk frugt, Vanilje is (*)

FROMAGER o.lign.:

  1. Contreau fromage på nøddeflan m. appelsinsauce.
  2. Jordbærfromage med chokoladesauce
  3. Citronfromage
  4. Nougatfromage. Med æble sorbet
  5. Romfromage m. chokolade og nødder

DIVERSE:

  1. Ris a la mande m. kirsebærsauce
  2. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce

Tillæg på dessert pr. couvert:

En * = kr. 20,00
To ** = kr. 40,00

 

desserter