Desserter
Desserter (festarrangement)
ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:
- 2. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan
- 3. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vanilleis chokolade og makroner)
- 4. Bownies is
- 5. Isbombe m. jordbæris
- 6. Islagkage m. whiskymarineret marcipan, nødder og chokolade
- 7. Vaniljebombe m. hindbærsorbet
- 8. Dronningeis m. Ameretto mandellikør, ristet marcipan og mandel-splitter
- 9. Desserttallerken m. hjemmelavet is, solbærsorbet, chokoladekage og frisk frugt
- 10. Nøddekurv smurt med chokolade m. 3 kugler is (*)
- 11. Nøddekurv smurt med chokolade, frisk frugt og rørt is (*)
DESSERTKAGER:
- 12. Jordbærtærte (sæson)
- 13. Skakbræt m. frugter. Hertil rørt is (kun egnet til buffet) – min. 25 personer
- 14. Fragelite m. jordbæris
- 15. Rabarber fragelite m. hvid choko-mousse
- 16. Æblemarzarinkage m. sarah bernard creme og bailey-is
- 17. Dadelkage anrettet på citroncreme. Hertil brændt hvid chokolade
- 18. Rabarbertærte m. vaniljeis og brændt hvid chokolade
- 19. Dobbeltbagt chokoladekage m. appelsinsorbet
FRUGT:
- 20. Brændte figner m. ristede mandler, appelsin sorbet og vanilje is (*)
- 21. Jordbær Romanoff (sæson)
- 22. Peberflamberede jordbær m. rørt is (sæson) – flamberes ved bordet (*)
- 23. Danske jordbær med rørt is (sæson)
FROMAGER o.lign.:
- 24. 3 slags chokolademousse på kiksebund
- 25. Cointreau fromage på nøddebund m. appelsinsauce
- 26. Whiskyfromage m. abrikossauce
- 27. Jordbærfromage m. chokoladesauce
- 28. Citronfromage
- 29. Nougatfromage m. mangosorbet
- 30. Romfromage
DIVERSE:
- 31. Ris a la mande m. kirsebærsauce
- 32. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce
Tillæg på dessert pr. couvert:
En * = kr. 25,00
To ** = kr. 50,00