Desserter (festarrangement)

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

  • 2. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
  • 3. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vaniljeis chokolade og makroner)
  • 4. Tobleronebombe med hindbærsorbet
  • 5. Fragelite med jordbæris.

DESSERTKAGER:

  • 6. Jordbærtærte med rørt is.
  • 7. Skakbræt med bær. Hertil rørt is. (Buffet) – min. 25 personer.
  • 8. Rabarberfragilite med hvid chokoladecremé
  • 9. Dobbeltbagt chokoladekage med æblesorbet

FRUGT:

  • 10. Jordbær Romanoff (sæson)
  • 11. Nøddekurv m. frisk frugt, Vanilje is (*)

FROMAGER o.lign.:

  • 12. Contreau fromage på nøddeflan m. appelsinsauce.
  • 13. Jordbærfromage med chokoladesauce
  • 14. Citronfromage
  • 15. Nougatfromage. Med æble sorbet
  • 16. Romfromage m. chokolade og nødder

DIVERSE:

  • 17. Ris a la mande m. kirsebærsauce
  • 18. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce

Tillæg på dessert pr. couvert:

En * = kr. 20,00
To ** = kr. 40,00