Vil du gerne vide mere om hvad vi kan tilbyde dig af desserter? Så led ikke mere – Læs herunder for at se hvilke lækre desserter vi kan lave for dig!
ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:
- Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
- Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vaniljeis chokolade og makroner)
- Bownies is
- Isbombe m. jordbæris
- Islagkage m. whiskymarineret marcipan. nødder og chokolade
- Vaniljebombe m. hindbærsorbet
- Dronningeis m. ameretto mandellikør, ristet marcipan og mandelsplitter
- Desseerttallerken m. hjemlavetis, sorbet, chokoladekage og frisk frugt
- Nøddekurv smurt med chokolade m. 3 kugler is (*)
- Nøddekurv smurt med chokolade, frisk frugt og rørt is (*)
DESSERTKAGER:
- Jordbærtærte (sæson)
- Skakbræt m. årstidens bær.
Hertil rørt is. (kun egnet til buffet) – min. 25 personer. - Fragilite m. jordbæris
- Rabarberfragilite m. hvid chokolademousse
- Æbelmarzarinkage m. sarah bernard creme og baileyis
- Dadelkage anrettet på citroncreme
Hertil brændt hvid chokolade - Rabarbertærte m. vaniljeis og brændt hvid chokolade
- Dobbeltbagt chokoladekage m. appelsinsorbet
FRUGT:
- Brændte figner m. ristede mandler, appelsinsorbet og vaniljeis (*)
- Jordbær Romanoff (sæson)
- Peberflamberede jordbær m. rørt is (sæson) (*)
Flamberes ved bordet - Danske jordbær m. rørt is (sæson)
FROMAGER o.lign.:
- 3 slags chokolademousse på kiksebund
- Cointreaufromage på nøddeflan m. appelsinsauce.
- Whiskyfromage m abrikossause
- Jordbærfromage med chokoladesauce
- Citronfromage
- Nougatfromage og mangosorbet
- Romfromage
DIVERSE:
- Ris a la mande m. kirsebærsauce
- Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce
Tillæg på dessert pr. kuvert:
En * = Dagspris