Desserter (festarrangement)

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

  • 2. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan
  • 3. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vanilleis chokolade og makroner)
  • 4. Bownies is
  • 5. Isbombe m. jordbæris
  • 6. Islagkage m. whiskymarineret marcipan, nødder og chokolade
  • 7. Vaniljebombe m. hindbærsorbet
  • 8. Dronningeis m. Ameretto mandellikør, ristet marcipan og mandel-splitter
  • 9. Desserttallerken m. hjemmelavet is, solbærsorbet, chokoladekage og frisk frugt
  • 10. Nøddekurv smurt med chokolade m. 3 kugler is (*)
  • 11. Nøddekurv smurt med chokolade, frisk frugt og rørt is (*)

DESSERTKAGER:

  • 12. Jordbærtærte (sæson)
  • 13. Skakbræt m. frugter. Hertil rørt is (kun egnet til buffet) – min. 25 personer
  • 14. Fragelite m. jordbæris
  • 15. Rabarber fragelite m. hvid choko-mousse
  • 16. Æblemarzarinkage m. sarah bernard creme og bailey-is
  • 17. Dadelkage anrettet på citroncreme. Hertil brændt hvid chokolade
  • 18. Rabarbertærte m. vaniljeis og brændt hvid chokolade
  • 19. Dobbeltbagt chokoladekage m. appelsinsorbet

FRUGT:

  • 20. Brændte figner m. ristede mandler, appelsin sorbet og vanilje is (*)
  • 21. Jordbær Romanoff (sæson)
  • 22. Peberflamberede jordbær m. rørt is (sæson) – flamberes ved bordet (*)
  • 23. Danske jordbær med rørt is (sæson)

FROMAGER o.lign.:

  • 24. 3 slags chokolademousse på kiksebund
  • 25. Cointreau fromage på nøddebund m. appelsinsauce
  • 26. Whiskyfromage m. abrikossauce
  • 27. Jordbærfromage m. chokoladesauce
  • 28. Citronfromage
  • 29. Nougatfromage m. mangosorbet
  • 30. Romfromage

DIVERSE:

  • 31. Ris a la mande m. kirsebærsauce
  • 32. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce

Tillæg på dessert pr. couvert:

En * = kr. 25,00
To ** = kr. 50,00