Desserter

Vil du gerne vide mere om hvad vi kan tilbyde dig af desserter? Så led ikke mere – Læs herunder for at se hvilke lækre desserter vi kan lave for dig!

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

  1. Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan.
  2. Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vaniljeis chokolade og makroner)
  3. Bownies is
  4. Isbombe m. jordbæris
  5. Islagkage m. whiskymarineret marcipan. nødder og chokolade
  6. Vaniljebombe m. hindbærsorbet
  7. Dronningeis m. ameretto mandellikør, ristet marcipan og mandelsplitter
  8. Desseerttallerken m. hjemlavetis, sorbet, chokoladekage og frisk frugt
  9. Nøddekurv smurt med chokolade m. 3 kugler is (*)
  10. Nøddekurv smurt med chokolade, frisk frugt og rørt is (*)

DESSERTKAGER:

  1. Jordbærtærte (sæson)
  2. Skakbræt m. årstidens bær.
    Hertil rørt is. (kun egnet til buffet) – min. 25 personer.
  3. Fragilite m. jordbæris
  4. Rabarberfragilite m. hvid chokolademousse
  5. Æbelmarzarinkage m. sarah bernard creme og baileyis
  6. Dadelkage anrettet på citroncreme
    Hertil brændt hvid chokolade
  7. Rabarbertærte m. vaniljeis og brændt hvid chokolade
  8. Dobbeltbagt chokoladekage m. appelsinsorbet

FRUGT:

  1. Brændte figner m. ristede mandler, appelsinsorbet og vaniljeis (*)
  2. Jordbær Romanoff (sæson)
  3. Peberflamberede jordbær m. rørt is (sæson) (*)
    Flamberes ved bordet 
  4. Danske jordbær m. rørt is (sæson)

FROMAGER o.lign.:

  1. 3 slags chokolademousse på kiksebund
  2. Cointreaufromage på nøddeflan m. appelsinsauce.
  3. Whiskyfromage m abrikossause
  4. Jordbærfromage med chokoladesauce
  5. Citronfromage
  6. Nougatfromage og mangosorbet
  7. Romfromage

DIVERSE:

  1. Ris a la mande m. kirsebærsauce
  2. Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce

Tillæg på dessert pr. kuvert:

En * = Dagspris

 

desserter