Skovridergaardens udvalg af koldt bord

TRADIOTIONEL (min. 10 pers.)

  • Marinerede sild med karrysalat, æg & tomat
  • Lune karrysild
  • Fiskefilet m. remoulade
  • Røget laks m. røræg
  • Medaljon af svinemørbrad med bløde løg
  • Andebryst m. rødkål & surt
  • Lun leverpostej m. champignon & bacon
  • 2 slags ost m. frugt og kiks
  • Brød og smør

Pris pr. couvert kr. 298,00 (Levering ud af huset u/ brød og smør Pris pr. couvert kr. 248,00)

Pris pr. couvert kr. 375,00 (Levering ud af huset u/ brød og smør Pris pr. couvert kr. 325,00)

Transport: 0-4 km. = Frit leveret, 5-10 km. = kr. 150,00, 11-20 km. = Kr. 200,00, 21-30 km. Kr. 300,00

Priserne er baseret på betaling med dankort, kontanter eller check.
Andre dansk udstede kreditkort: Tillæg 0,75%.

UTRADITIONEL (min. 20 pers.)

Har du lyst til at prøve og servere lidt anderledes for dine gæster, så forkæl dig selv og dine gæster med denne spændende menu.

  • Skoven´s lune sild – Sildefilét paneret i havregryn med Dijon og dild
  • Kryddermarinerede Christiansøsild serveret med rå æggeblomme og hakket rødløg
  • Blinis med laksesalat
  • Kyllingerilette med trøffelmayonaise og syltede rødløg
  • Lammekæber i frikassé
  • Braiseret svinebryst med coleslaw
  • Røget svinecarpaccio med basilikums pesto og mozzarella
  • New York cheesecake med hindbærgel
  • Bagt brie med honning, mandler og rosmarin
  • Brød: Rugbrød, maltbrød og olivenbrød med ost