Koldt bord
Skovridergaardens udvalg af koldt bord
TRADIOTIONEL (min. 10 pers.)
- Marinerede sild med karrysalat, æg & tomat
- Lune karrysild
- Fiskefilet m. remoulade
- Røget laks m. røræg
- Medaljon af svinemørbrad med bløde løg
- Andebryst m. rødkål & surt
- Lun leverpostej m. champignon & bacon
- 2 slags ost m. frugt og kiks
- Brød og smør
Pris pr. couvert kr. 298,00 (Levering ud af huset u/ brød og smør Pris pr. couvert kr. 248,00)
Pris pr. couvert kr. 375,00 (Levering ud af huset u/ brød og smør Pris pr. couvert kr. 325,00)
Transport: 0-4 km. = Frit leveret, 5-10 km. = kr. 150,00, 11-20 km. = Kr. 200,00, 21-30 km. Kr. 300,00
Priserne er baseret på betaling med dankort, kontanter eller check.
Andre dansk udstede kreditkort: Tillæg 0,75%.
UTRADITIONEL (min. 20 pers.)
Har du lyst til at prøve og servere lidt anderledes for dine gæster, så forkæl dig selv og dine gæster med denne spændende menu.
- Skoven´s lune sild – Sildefilét paneret i havregryn med Dijon og dild
- Kryddermarinerede Christiansøsild serveret med rå æggeblomme og hakket rødløg
- Blinis med laksesalat
- Kyllingerilette med trøffelmayonaise og syltede rødløg
- Lammekæber i frikassé
- Braiseret svinebryst med coleslaw
- Røget svinecarpaccio med basilikums pesto og mozzarella
- New York cheesecake med hindbærgel
- Bagt brie med honning, mandler og rosmarin
- Brød: Rugbrød, maltbrød og olivenbrød med ost
