www.pillmerit.com

Hovedretter (festarrangement)

OKSEKØD:

  • 2. Gammeldags oksesteg – langtidsstegt.
    Hertil serveres hvide kartofler, sukkerbrunede perleløg, skysauce,
    ½ tomat m. peberrodssalat og gulerødder
  • 3. Helstegt oksefilet
  • 4. Helstegt oksemørbrad (**)
  • 5. Cognac flamberet oksemørbrad (**)

KALVEKØD:

  • 6. Kalvesteg stegt som vildt.
    Hertil serveres hvide og brunede kartofler, Waldorff salat, surt/sødt, svampe-sauté samt vildt Sauce
  • 7. Kalvesteg stegt m. persille
  • 8. Farseret kalvetyksteg m. vårløg, bacon og svampe
  • 9. Cognacsflamberet kalveculotte – flamberes ved bordet
  • 10. Dijon glaceret kalveculotte
  • 11. Helstegt kalvekølle (min. 30 couverter)
  • 12. Helstegt kalvefilet
  • 13. Dijonglaseret kalvefilet
  • 14. Helstegt kalvemørbrad (**)
  • 15. Cognac-flamberet kalvemørbrad (**) flamberes ved bordet

SVINEKØD:

  • 16. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler. Hertil lys urtesauce
  • 17. Gammeldags flæskesteg, serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål, surt/sødt, ½ æble m.
    gelé, skysauce og franske kartofler.
  • 18. Svinekam stegt som vildt

LAMMEKØD:

  • 19. stegt Lamme-culotte
  • 20. Lammekølle stegt m. hvidløg

FJERKRÆ:

  • 21. Farseret kalkun
  • 22. Gammeldags andesteg
    Serveres med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål, svesker og surt/sødt.

VILDT:

  • 23. Stegt vildandbryst
  • 24. Helstegt dyrekølle (*)
  • 25. Variation af dyr: Helstegt dyreryg/ og -kølle (**)
  • 26. Helstegt dyreryg (**)

Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:

1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.

TILLÆG på hovedret pr. couvert:

En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00