Hovedretter (festarrangement)

OKSEKØD:

  • 2. Gammeldags oksesteg. Hertil hvide kartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod, surt og sødt samt citrusgulerødder.
  • 3. Helstegt oksefilet
  • 4. Helstegt oksemørbrad (**)
  • 5. US oksecuvette (*)

KALVEKØD:

  • 6. Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce
  • 7. Kalvesteg stegt m. persille.
  • 8. Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon.
  • 9. Helstegt kalvefilét
  • 10. Dijonglaseret kalvefilét
  • 11. Helstegt kalvemørbrad (**).

SVINEKØD:

  • 12. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler.
  • 13. Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé samt chips.
  • 14. Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvinssauce.
  • 15. Svinekam stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce.

LAMMEKØD:

  • 16. Lammeculotte

FJERKRÆ / VILDT:

  • 17. Stegt vildandebryst (*)                  
  • 18. Gammeldags andesteg (*)
  • 19. Helstegt dådyrkølle (**)
  • 20. Helstegt dådyrryg (**)

Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.

TILLÆG på hovedret pr. couvert:

En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00