Hovedretter

HOVEDRETTER

Har du brug for mere information om hvilke hovedretter vi kan tilbyde dig/jer? Så læs mere herunder!

 

OKSEKØD:

  1. Gammeldags oksesteg. Hertil hvide kartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod, surt og sødt samt citrusgulerødder.
  2. Helstegt oksefilet
  3. Helstegt oksemørbrad (**)
  4. US oksecuvette (*)

KALVEKØD:

  1. Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce
  2. Kalvesteg stegt m. persille.
  3. Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon.
  4. Helstegt kalvefilét
  5. Dijonglaseret kalvefilét
  6. Helstegt kalvemørbrad (**).

SVINEKØD:

  1. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler.
  2. Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé samt chips.
  3. Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvinssauce.
  4. Svinekam stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce.

LAMMEKØD:

  1. Lammeculotte

FJERKRÆ / VILDT:

  1. Stegt vildandebryst (*)
  2. Gammeldags andesteg (*)
  3. Helstegt dådyrkølle (**)
  4. Helstegt dådyrryg (**)

Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.

TILLÆG på hovedret pr. couvert:

En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00

hovedretter