HOVEDRETTER
OKSEKØD:
- Gammeldags oksesteg – langtidsstegt
Hertil serveres hvide kartofler, sukkerbrunede perleløg, skysauce, ½ tomat m. peberrodssalat og gulerødder - Helstegt oksefilet
- Helstegt oksemørbrad (*)
- Cognac flamberet oksemørbrad (*)
KALVEKØD:
- Kalvesteg stegt som vildt.
Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce - Kalvesteg stegt m. persille.
- Farseret kalvetyksteg m. vårløg, bacon og svampe
- Cognacsflamberet kalveculotte
Flamberes ved bordet - Dijonglaseret kalveculotte
- Helstegt kalvekølle (min. 30 kuverter)
- Helstegt kalvefilet
- Dijonglaseret kalvefilet
- Helstegt kalvemørbrad (*)
- Cognacflamberet kalvemørbrad (*)
Flamberes ved bordet
SVINEKØD:
- Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler, lys urtesauce
- Gammeldags flæskesteg
Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé, franske kartofler og skysauce - Svinekam stegt som vildt
LAMMEKØD:
- Stegt lammeculotte
- Lammekølle stegt m. hvidløg
FJERKRÆ:
- Faseret kalkunbryst
- Gammeldags andesteg
Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt/sødt, svesker, franske kartofler og skysauce
VILDT:
- Stegt vildandebryst (*)
- Helstegt dyrekølle (*)
- Variation af dyr (*)
Helstegt dyreryg/ og kølle - Helstegt dyreryg (*)
Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.
TILLÆG på hovedret pr. kuvert:
En * = Dagspris