Hovedretter
Hovedretter (festarrangement)
OKSEKØD:
- 2. Gammeldags oksesteg – langtidsstegt.
Hertil serveres hvide kartofler, sukkerbrunede perleløg, skysauce,
½ tomat m. peberrodssalat og gulerødder - 3. Helstegt oksefilet
- 4. Helstegt oksemørbrad (**)
- 5. Cognac flamberet oksemørbrad (**)
KALVEKØD:
- 6. Kalvesteg stegt som vildt.
Hertil serveres hvide og brunede kartofler, Waldorff salat, surt/sødt, svampe-sauté samt vildt Sauce - 7. Kalvesteg stegt m. persille
- 8. Farseret kalvetyksteg m. vårløg, bacon og svampe
- 9. Cognacsflamberet kalveculotte – flamberes ved bordet
- 10. Dijon glaceret kalveculotte
- 11. Helstegt kalvekølle (min. 30 couverter)
- 12. Helstegt kalvefilet
- 13. Dijonglaseret kalvefilet
- 14. Helstegt kalvemørbrad (**)
- 15. Cognac-flamberet kalvemørbrad (**) flamberes ved bordet
SVINEKØD:
- 16. Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler. Hertil lys urtesauce
- 17. Gammeldags flæskesteg, serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål, surt/sødt, ½ æble m.
gelé, skysauce og franske kartofler. - 18. Svinekam stegt som vildt
LAMMEKØD:
- 19. stegt Lamme-culotte
- 20. Lammekølle stegt m. hvidløg
FJERKRÆ:
- 21. Farseret kalkun
- 22. Gammeldags andesteg
Serveres med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål, svesker og surt/sødt.
VILDT:
- 23. Stegt vildandbryst
- 24. Helstegt dyrekølle (*)
- 25. Variation af dyr: Helstegt dyreryg/ og -kølle (**)
- 26. Helstegt dyreryg (**)
Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.
TILLÆG på hovedret pr. couvert:
En * = kr. 40,00
To ** = kr. 60,00