Natmad

  1. Pizza
  2. Barbequemarinerede revelsben m. kartoffelsalat
  3. Kyllingepie m. champignon a la creme, salat
  4. Croissant m. diverse fyld, f.eks. hønse- og rejesalat
  5. Tærte m. spinat og røget laks, salat, dressing
  6. Pålægsbord: 4 slags pålæg, lun leverpostej med bacon/champignon, brød og smør
  7. Glaseret skinke m. kartoffelsalat, mix salat, brød og smør
  8. Gammeldags æggekage
  9. Lune frikadeller m. kold kartoffelsalat
  10. Kokkens natmad: Lun leverpostej m. champignon. og bacon, lune frikadeller m. rødkål, 2 slags pålæg
  11. Røde pølser, lun ribbensteg, kold kartoffelsalat

Forskellige former for suppe:

  1. Legeret svampesuppe
  2. Legeret aspargessuppe
  3. Mulligatawny (karrysuppe)
  4. Hønsekødsuppe
  5. Oksekødssuppe
  6. Løgsuppe
  7. Græskarsuppe