www.pillmerit.com

Natmad (festarrangement)

  • 2. Pizza
  • 3. Barbequemarinerede revelsben m. kartoffelsalat
  • 4. Kyllingepie m. champignon a la creme, salat
  • 5. Croissant m. diverse fyld, f.eks. hønse- og rejesalat
  • 6. Tærte m. spinat og røget laks, salat, dressing
  • 7. Pålægsbord: 4 slags pålæg, lun leverpostej med bacon/champignon, brød og smør
  • 8. Glaseret skinke m. kartoffelsalat, mix salat, brød og smør
  • 9. Gammeldags æggekage
  • 10. Lune frikadeller m. kold kartoffelsalat
  • 11. Kokkens natmad: Lun leverpostej m. champignon. og bacon, lune frikadeller m. rødkål, 2 slags pålæg
  • 12. Røde pølser, lun ribbensteg, kold kartoffelsalat

Forskellige former for suppe:

  • 13. Legeret svampesuppe
  • 14. Legeret aspargessuppe
  • 15. Mulligatawny (karrysuppe)
  • 16. Hønsekødsuppe
  • 17. Oksekødssuppe
  • 18. Løgsuppe
  • 19. Græskarsuppe