Natmad
Natmad (festarrangement)
- 2. Pizza
- 3. Barbequemarinerede revelsben m. kartoffelsalat
- 4. Kyllingepie m. champignon a la creme, salat
- 5. Croissant m. diverse fyld, f.eks. hønse- og rejesalat
- 6. Tærte m. spinat og røget laks, salat, dressing
- 7. Pålægsbord: 4 slags pålæg, lun leverpostej med bacon/champignon, brød og smør
- 8. Glaseret skinke m. kartoffelsalat, mix salat, brød og smør
- 9. Gammeldags æggekage
- 10. Lune frikadeller m. kold kartoffelsalat
- 11. Kokkens natmad: Lun leverpostej m. champignon. og bacon, lune frikadeller m. rødkål, 2 slags pålæg
- 12. Røde pølser, lun ribbensteg, kold kartoffelsalat
Forskellige former for suppe:
- 13. Legeret svampesuppe
- 14. Legeret aspargessuppe
- 15. Mulligatawny (karrysuppe)
- 16. Hønsekødsuppe
- 17. Oksekødssuppe
- 18. Løgsuppe
- 19. Græskarsuppe