Hold bryllup på Lolland i smukke omgivelser

Skal du afholde bryllup på Lolland? Foruden den store, men dejlige beslutning om at sige “ja” til hinanden, er der et væld af praktiske ting at forholde sig til: Hvem skal med til festen, bordplan, størrelsen af lokalet, menuen, hvilken kirke, fotograf og musiker? Skal gæsterne kunne overnatte og dermed have brunch næste morgen? Hvad med kjole og pynt, kørsel mm?

Mange af tingene klarer vi i fællesskab, f.eks. mødes vi knap 2 måneder før brylluppet for at aftale alt om mad, indkvartering, pynt mm. Nogle af de andre ting er I nødt til selv at træffe en beslutning om; men I er altid mere end velkomne til at spørge om gode råd.

På Skovridergaarden er vi vant til at afholde bryllup. Dermed er vi klar over alle de ting, der skal planlægges og gerne skulle falde på plads på selve dagen.

Der en en masse ting at tage højde for, når man holder bryllup

Oplæg til et bryllupsarrangement

Efter vielsen er der tradition for, at brudeparret fotograferes, og Skovridergaardens skønne naturomgivelser er ideelle til udendørsbilleder. I den times tid, hvor fotograferingen finder sted.

Herefter kunne arrangementet foregå som følgende:

  • Velkomstdrink m. snacks eller hors d’oeuvre
  • Lækker 3 retters menu (buffet eller grill)
  • Husets hvid- og rødvin, dessertvine, isvand, øl og vand ad libitum
  • Kaffe og kransekage (I er velkommen til selv at medbringe bryllupskage)
  • Èn cognac eller likør
  • Evt. fri bar
  • Natmad

Når bryllupsdagen er ved at ringe ud, har vi sørget for et romantisk brudeværelse. Næste morgen serveres morgencomplet i vores restaurant.

Ovennævnte arrangement-forslag (8 timer) til kuvertpris à kr. 895,00 plus bar. Inkl. fri bar med øl, vand, vin og Gl. have Kr. 1105,00 pr. kuvert.

Ønsker De at forlænge tiden på Deres arrangement ved at udskyde natmaden koster 1 time kr. 100,00 pr. person inkl. drikkevarer.

Vore priser er baseret på betaling m. dankort eller kontanter.

 

bryllup