Golfophold

Halsted Kloster Golfklub

Søger du et golfophold så er du kommet til det rigtige sted! Kommer du til Lolland-Falster for at opleve vores mange spændende og udfordrende golfbaner er Skovridergaarden et godt sted at oprette base.

Ikke langt fra Skovridergaarden ligger Halsted Kloster Golfklub med international standard. På Skovridergaarden finder du fred og ro – både når du skal lade op til dagens runde(r), men også når du efter en herlig dag på det grønne, ønsker at tænke dagen igennem.

Maden der serveres er velsmagende og rigelig, og skal der hviles godt ud, kan du lægge dig til ro i f.eks. et af vores pæne værelser, der alle har tv og telefon. Eller fortsæt dagen i vores omkringliggende natur… Skovridergaarden er beliggende kun 2 timers kørsel fra København.

 

Golfophold for kolleger og venner

Skovridergaardens golfophold er særligt attraktivt for grupper af kolleger og venner. Golfbanen og hotellet danner grundlag for mange gode stunder og herlige samtaler mellem Dem og Deres arbejdsfæller eller venner.

Imens De er på golfbanen, sørger vi for at værelserne bliver rengjort og nydeligt, til De vender tilbage. Derudover klargøre vi aftenens menu, hvor I alle kan slappe af og vende dagens runder i fællesskab over en velsmagende ret og skønt glas vin.

Vil du vide mere om vores forskellige ophold så klik her!

golfophold