Forretter (Diner transportable)

FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:

  • 2. Spinatpaupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, urtecreme
  • 3. Laksesvane m. dressing (lakserulle m. laksemoussé)
  • 4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks
  • 5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  • 6. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. dressing
  • 7. Tunrose sprøjtet på ananasbund, dilddressing
  • 8. Skaldyrspatè m. honningmelon, peberrodsdressing
  • 9. Rejecocktail m. tomatiseret dressing, smør
  • 10. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
  • 11. ½ Hummer naturel (***)
  • 12. Krabbekløer (***)

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  • 13. Gravad laks, fersk røget hellefisk, rødspætterulle m. spinat, dressing
  • 14. Kokosmarineret hellefisk, stegt rødfisk, lakserulle, m. dressing
  • 15. Fersk røget laks, krebseroulade, mandelfarseret rødtungefilet, m. dressing

VARME FISKE FORRETTER:

  • 16. Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce
  • 17. Vol au vent m. hummerstuvning

KOLDE FORRETTER:

  • 18. Rosastegt andebryst på bund af sprød salat, hindbærcreme (*)
  • 19. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
  • 20. Honning melon m. røget kalkunbryst
  • 21. Røget kalkun m. grøn æggestand og trænebærcompot
  • 22. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
  • 23. Sprængt Berberie-bryst med letfrossen flødepeberrod (**)
  • 24. Asparges Vinaigrette (sæson maj/juni) (***)

VARME FORRETTER:

  • 25. Vol au vent med høns og asparges
  • 26. Poussiner m. blå druer, hvidvinsauce
  • 27. Indbagt duebryst m. hummerhaler (**)
  • 28. Asparges Mousseline (sæson maj/juni) (***)

Tillæg på forret pr. couvert.

En * = kr. 20,00 To ** = kr. 40,00 Fire *** = dagspris