Forretter (Diner transportable)

FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:

  1. Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
  2. Laksesvane m. tomatiseret dressing (lakserulle m. lakse-moussé)
  3. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
  4. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
  5. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
  6. Tunrose sprøjtet på ananasbund, tomatiseret dressing
  7. Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
  8. Rejeanretning m. tomatiseret dressing
  9. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
  10. Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
  11. Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

  1. Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
  2. Røget laks med forelmousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.

VARME FISKE FORRETTER:

  1. Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce

KOLDE FORRETTER:

  1. Varm røgert andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing(*)
  2. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
  3. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
  4. Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltede rødløg

VARME FORRETTER:

  1. Vol au vent med høns og asparges

Alle forretter serveres med brød og smør.

Tillæg på forret pr. couvert.

En * = kr. 20,00
To ** = kr. 40,00