FORRETTER UD AF HUSET
Søger du inspiration for hvilke forretter ud af huset du skal vælge? Så kik med her!
KOLDE FISK RETTER:
- Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, sauce verte
- Laksesvane m. tomatiseret dressing (lakserulle m. lakse-moussé)
- Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks m. sauce verte
- Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
- Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. sauce verte
- Tunrose sprøjtet på ananasbund, tomatiseret dressing
- Krabbeterrin, Tomatconcasse og avocado creme
- Rejeanretning m. tomatiseret dressing
- Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
- Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce verte
- Varm røget Fejø laks med sauce tatar (*)
KOLDE FISKE-SYMFONIER:
- Varm røget laks, laksetartar på crouton samt kyllingesouffle med røget laks og sauce verte
- Røget laks med forelmousse, laksetartar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med scampireje. Med sauce verte.
VARME FISKE RETTER:
- Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce
KOLDE RETTER:
- Varm røget andebryst på bund af sprød salat, Dijon dressing(*)
- Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
- Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
- Kyllingerillette m. trøffel mayonnaise og syltede rødløg
VARME RETTER:
- Vol au vent med høns og asparges
Alle forretter serveres med brød og smør.
Tillæg på forret pr. kuvert.
En * = Dagspris