HOVEDRETTER UD AF HUSET
Er du interesseret i at vide mere om hvilke hovedretter ud af huset vi har at tilbyde dig? Så læs mere her!
OKSEKØD:
- Gammeldags oksesteg. Hertil hvide kartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod, surt og sødt samt citrusgulerødder.
- Helstegt oksefilet
- Helstegt oksemørbrad (*)
- US oksecuvette (*)
KALVEKØD:
- Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildt sauce
- Kalvesteg stegt m. persille.
- Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon.
- Helstegt kalvefilét
- Dijonglaseret kalvefilét
- Helstegt kalvemørbrad (*).
SVINEKØD:
- Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler.
- Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt, ½ æble med gelé samt chips.
- Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvinssauce.
- Svinekam stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce.
LAMMEKØD:
- Lammeculotte
FJERKRÆ / VILDT:
- Stegt vildandebryst (*)
- Gammeldags andesteg (*)
- Helstegt dådyrkølle (*)
- Helstegt dådyrryg (*)
Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:
1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.
TILLÆG på hovedret pr. kuvert:
En * = Dagspris