Fest & selskab med overnatning på Lolland

Hos Hotel Skovridergaarden kan De afholde Deres arrangementer med mulighed for overnatning i hyggelige værelser på Lolland og sammensætte en menu efter Deres præferencer. Overnatning tilbydes i vores hyggelige og komfortable værelser, hvor De og Deres gæster kan slappe af efter festlighederne.

Online booking Ring til os

Selskabsmenuer efter deres præferencer

Når De afholder Deres selskaber med overnatning hos os, sørger vi altid for, at De får en uforglemmelig oplevelse. Vores kokke tilbyder et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad, der kan tilpasses Deres præferencer, så De får sammensat præcis den menu, De ønsker. Skulle De have behov for hjælp til sammensætningen af en menu, står vi altid til rådighed for at hjælpe Dem.

Personlig betjening & smukke lokaler

Foruden en skræddersyet menu sørger vi hos Hotel Skovridergaarden på Lolland for, at De bliver taget godt hånd om med personlig og professionel betjening under hele selskabets varighed. Desuden vil De blive mødt af et festlokale i smukke omgivelser på Lolland, der er dekoreret med smukke detaljer og pyntede borde med flotte duge, servietter og andre friske borddekorationer.

Når De booker et selskab hos Skovridergaarden

Når De booker et selskab med overnatning hos Skovridergaarden på Lolland, booker De ikke kun et arrangement, men en oplevelse, der er sammensat efter Deres præferencer. Det er nemlig vigtigt for os, at De får en oplevelse, De sent vil glemme – og et arrangement, Deres selskab længe vil snakke om.

Arrangement & priser

  • Velkomstdrink og snack
  • 3 retters menu. Hovedret kan evt. være som buffet.
  • Husets vine, dessertvine, øl, vand og isvand ad libitum under middagen
  • Kaffe/te og kage
  • Cognac eller likør
  • Fri bar med øl, vand, vin og spiritus
  • Natmad
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet
  • Invitationskort, glaskort, farvede duge, servietter, lys, samt blomsterdekorationer

De gøres opmærksom på, at ved et selskab med overnatning skal der minimum bestilles 10 kuverter til voksne. Nedenfor ser De en prisoversigt for overnatning og middag for selskabet. Priserne er gældende for 2024 og er baseret på betaling med Dankort eller kontanter.

Pris pr. person Kr. 1.595,00
Børn u/13 år v. opredning Kr. ½ pris
Tillæg pr. påbegyndt time pr. person (efter 8½ time – inkl. drikkelse) Kr. 100,00

Før selskabet finder sted – prøvemiddag & overnatning

For at sikre, at De får præcis den oplevelse, De ønsker for Dem og Deres selskab, tilbyder vi hos Skovridergaarden en overnatning og middag for to. Her vil De blive budt på en prøvemiddag, hvor De har mulighed for at smage på for- og hovedretterne, drikkevarerne og desserterne, så De har mulighed for at sammensætte præcis den middag, De ønsker. Desuden giver det også mulighed for, at De kan prøve vores hyggelige værelser med en overnatning, inden De byder Deres selskab velkommen hos os på Lolland.

Når De bestiller min. 20 kuverter hos Skovridergaarden, tilbyder vi en prøvemiddag og overnatning for to personer som en del af aftalen. Tilbuddet forudsætter booking af lokale og betaling af et depositum på 5.000 kr., som ikke kan refunderes ved aflysning.

Book dit selskab med overnatning

Er De klar til at booke deres selskab med overnatning, eller har De har spørgsmål? Så kan De altid kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle Deres spørgsmål og gør altid vores ypperste for at sikre, at De og Deres selskab får en oplevelse, I sent vil glemme. De kan kontakte os direkte på tlf. 54 92 03 55 eller skrive en mail direkte til os på hotel@skovridergaarden.dk – Vi ser frem til at høre fra Dem.

Online booking Ring til os