Weekendophold – “Hold weekend i skovens dybe stille ro”

Tag på weekend på Skovridergaarden og hvil ud.

Tilbring et par herlige, afslappende dage i vore skønne omgivelser, Nyd den herlige natur ved skov og vand eller besøg områdets turistattrak-tioner.

Weekendophold (1 døgn) – kan ikke bestilles over online booking.

Ankomst:
Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage, serveret i vores hyggelige pejsestue, restaurant eller udendørs på terrassen med udsigt over parken – alt afhængig af årstiden.

Aften:

  • Velkomstdrink
  • Spændende 3 retters menu
  • Kaffe og kransekage

Overnatning i dobbeltværelse m. bad, toilet, tv og telefon.
Morgencomplet fra buffet

  • Pris pr. person: kr. 898,00
  • Inkl. vin ad libitum til middagen kr. 1.148,00
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 300,00

Ønsker De at udvide weekendopholdet, kan det evt. gøres på følgende måde:

  • Ekstra overnatning, inkl. morgencomplet kr. 400,00 pr. person
    (enkeltværelse-tillæg kr. 300,00)
  • Middag “Skovmenu” bestående af 2 retter kr. 225,00 pr. person

Vi arrangerer gerne weekendophold med levende musik – dog ved en tilmelding på minimum 20 personer (voksne). – Ring for tilbud!

Priserne er gældende for år 2019/20 og baseret på betaling m. dankort, check eller kontanter.

Weekendophold for to i charmerende omgivelser

Skovridergaarden er omgivet af idyllisk natur, der danner de skønneste rammer for et weekendophold for to. Rundt om hotellet finder De en smuk sø og skov med plads til slentreture, der giver tid til fordybelse og skønne samtaler.

Hotellets værelser, restaurant og indretning emmer også af romantik med bygninger af ældre arkitektur og en menu ud over det sædvanlige. Under hele weekendopholder sørger vi for en udsøgt service, hvor hverken drikkevarer, lækre råvarer eller tilstedeværende personale mangler.

Weekendophold på Lolland

Vores hotel ligger på skønne Lolland, der har en masse attraktioner, natur og begivenheder at byde på. Har du endnu ikke oplevet denne del af Danmark? Vores weekendophold på Lolland giver dig mulighed for at gå på opdagelse i dansk kultur, gastronomi og udeliv, som du måske endnu ikke har haft anledning til.

Når De ikke længere vil opholde Dem uden for hotellet, så byder vores restaurant på en kulinarisk 3-retters menu, hvor der er kælet for detaljerne. Vi er særligt kendt for vores køkken og håber, at De også vil nyde hver eneste bid.